Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Κυριακή, 19 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Άσυλο Ανιάτων & Μητροπολιτικό Κολλέγιο: μνημόνιο συνεργασίας για πρόγραμμα πρακτικής άσκησης φοιτητών

24/07/2023infocomBy infocom2 Mins Read Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Ασύλου Ανιάτων και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με στόχο τη λειτουργία του νέου προγράμματος πρακτικής άσκησης των φοιτητών του Κολλεγίου στο Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο 2023 και θα υλοποιείται κάθε χρόνο, προσφέροντας τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε 20 φοιτητές ετησίως.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης απευθύνεται στους φοιτητές των προγραμμάτων BSc (Hons) Physiotherapy, BSc (Hons) Occupational Therapy, BSc (Hons) Speech & Language Therapy, BSc (Hons) Podiatry, BSc (Hons) Dietetics, BSc (Hons) Nursing και BSc (Hons) Psychology που υλοποιεί στην Ελλάδα το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Queen Margaret University και το University of East London. Οι φοιτητές μπορούν να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στα Τμήματα Ψυχικής Υγείας, Φυσικής – Ιατρικής και Αποκατάστασης, Εργοθεραπείας και Λογοθεραπείας, Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Διατροφής & Σίτισης του Ασύλου Ανιάτων και του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων.

Η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κυρία Ιωάννα Ηλιάδη δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τη συνεργασία μας με το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, θα βελτιώσουμε σημαντικά τη στήριξη που παρέχουμε στους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος, ενισχύοντας τα Τμήματά μας με φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Στα άμεσα σχέδιά μας είναι και η δημιουργία εθελοντικής ομάδας από φοιτητές για κοινές συμπεριληπτικές δράσεις με τους περιθαλπόμενους, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους».

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Δρ. Παναγιώτης Σιαπέρας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία, καθώς οι φοιτητές της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου θα αποκτήσουν πολύτιμη κλινική εμπειρία από το ιστορικό Ίδρυμα. Παράλληλα, με το διδακτικό και ερευνητικό του προσωπικό, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το οποίο μετέχει ως μοναδικός από την Ελλάδα Οργανισμός στην Κίνηση World Rehabilitation Alliance του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θα μπορέσει να στηρίξει με σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα το όραμα και την αποστολή του Ασύλου Ανιάτων μέσω μελετών, οι οποίες θα προάγουν τη βιοψυχοκοινωνική αποκατάσταση, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών που φιλοξενούνται στο Άσυλο Ανιάτων».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Άσυλο Ανιάτων Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλαίσιο: διεθνής διάκριση για τη MakerLab Elite στο RoboCup 2026

Νέα πρωτοβουλία της Wolt για την υπεύθυνη και ασφαλέστερη μετακίνηση στην πόλη

Cosmote Telekom ART/ TECH – The Roadshow: ψυχαγωγία, τέχνη και τεχνολογία σε 16 πόλεις και νησιά

Υποτροφίες Huawei σε νέους επιστήμονες του τμήματος πληροφορικής του ΟΠΑ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος λαμβάνει το Σήμα Διαφορετικότητας από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Η τεχνολογία ταξιδεύει στα ακριτικά νησιά μέσα από τους «ΔΥΝΑΤΟΥΣ» της Κωτσόβολος

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • The Media Business Game: Νέοι κανόνες, επιδοτήσεις παραγωγών και μάχη για τα αθλητικά δικαιώματα
  • Ανάκληση προϊόντος: Κουτάλα σούπας Casa Mania
  • Η Κομισιόν προτείνει σχέδιο εξηλεκτρισμού και αναθεώρηση του ETS
  • Μετά το Ταμείο Ανάκαμψης, 10,6 δισ. ευρώ για επενδύσεις το 2027
  • BIZ & BUZZ: Από τα μεγάλα σχέδια στα ψιλά γράμματα
  • Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς
  • Υπερψηφίστηκε το Νομοσχέδιο για το Εθνικό Εφαρμοστικό Πλαίσιο του Κανονισμού για την ΤΝ
RSS itsecuritypro.gr
  • Υπερψηφίστηκε το σχέδιο Νόμου για το Εθνικό Εφαρμοστικό Πλαίσιο του Κανονισμού για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI Act)
  • Η νέα εποχή των κυβερνοεπιθέσεων: Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη αναλαμβάνει τον έλεγχο
  • Νέα έκθεση της Kaspersky αποκαλύπτει το τοπίο των απειλών phishing και spam μέσω email που στοχεύουν τις επιχειρήσεις το 2026
  • Ο Σταύρος Μουστάκας αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Space Hellas
  • Η AWS λανσάρει δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα AI για προγραμματιστές στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη
  • Η PRONET κατακτά την πιστοποίηση Fortinet Engage Preferred Services Partner (EPSP)
  • Η τεχνητή νοημοσύνη ενισχύει τις δυνατότητες των κυβερνοεγκληματιών σύμφωνα με έκθεση της ESET για το τοπίο των απειλών
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.