Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις

Alba Graduate Business School: έναρξη 4ου κύκλου του επιταχυντή επιχειρηματικών ιδεών VentureGarden στην Κρήτη

13/12/2022infocomBy infocom3 Mins Read Επιχειρήσεις
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης σε συνεργασία με τον οργανισμό Bizrupt. Η συνέργεια του Alba με το Bizrupt έχει ως στόχο να συνδυάσει την υφιστάμενη τεχνογνωσία εκπαίδευσης με την εξειδικευμένη γνώση για την επιχειρηματικότητα της Κρήτης.

Το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα VentureGarden που στηρίζει την επιχειρηματικότητα, δέχεται αιτήσεις για 4η χρονιά για το νέο κύκλο στο Ηράκλειο. Η συνεργασία του Alba Graduate Business School, The American College of Greece με το Bizrupt εδραιώνει στην Κρήτη το επιτυχημένο πρόγραμμα VentureGarden για την υποστήριξη επιχειρηματιών, startupers και όσων έχουν μια επιχειρηματική ιδέα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση, που φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα ή να εξελίξουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους.

Οι εν δυνάμει επιχειρηματίες που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο VentureGarden, θα παρακολουθήσουν 8 μαθήματα σε 5 εβδομάδες βασισμένα στο δοκιμασμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του VentureGarden. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, γίνεται επιλογή των συμμετεχόντων, οι οποίοι μπαίνουν σε διαδικασία mentoring διάρκειας 3 μηνών. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ελληνικά.

Πιστοί στο μότο του VentureGarden «Helping People Grow Ideas», οι εκπαιδευτές και μέντορες του προγράμματος θα δώσουν τα κατάλληλα εφόδια σε όσες και όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες. Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις ιδέες τους μαθαίνοντας σύγχρονα εργαλεία στρατηγικής και μάρκετινγκ για την υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών, όπως το Value Proposition Canvas, το Empathy Map και μεθόδους έρευνας αγοράς. Οι απόφοιτοι του προγράμματος, θα λαβουν απο το Bizrupt ετήσια πακέτα του ολοκληρωμενού συστήματος οργάνωσης επιχειρηματικής καθημερινότητας, διαχείρισης εσόδων/εξόδων και ηλεκτρονικής τιμολόγησης του Pelatologio.

Ήδη από την έναρξη του προγράμματος στο Ηράκλειο το 2019, έχουν ληφθεί περισσότερες από 170 αιτήσεις, με 50 συμμετέχοντες να έχουν παρακολουθήσει τους 3 πρώτους κύκλους του προγράμματος. Περισσότερες από 165 ώρες υποστηρικτικής καθοδήγησης έχουν προσφερθεί στους συμμετέχοντες του VentureGarden. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος δηλώνουν σε ποσοστό 99% ότι θα σύστηναν το πρόγραμμα σε φίλους και γνωστούς.

Τα μαθήματα του VentureGarden στην Κρήτη θα ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου, και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με φυσική παρουσία στα γραφεία της Fairlo (Σοφοκλή Βενιζέλου 107, Ηράκλειο).

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι 26 Δεκεμβρίου την αίτηση συμμετοχής:

https://resources.alba.acg.edu/vgheraklionregistration-1

Θα ακολουθήσει σύντομη προσωπική συνέντευξη για να επιλεγούν οι επιχειρηματίες που θα το παρακολουθήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα επικοινωνώντας με την υπεύθυνη του VentureGarden στο Alba Graduate Business School Σοφία Φουκαράκη ([email protected], 210-8964531) και τον υπεύθυνο του προγράμματος για το Bizrupt Κωνσταντίνο Βασσάκη ([email protected], 281-0335660).

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Alba Graduate Business School κρήτη
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Τα ABB Open Days ξεκινούν από την Κρήτη

    Η LG Electronics ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2026

    Η Klarna και το Magenta Insurance φέρνουν ευέλικτες πληρωμές στην ασφάλιση στην Ελλάδα

    Η Revolut ανακοίνωσε τη σύσταση της Revolut Ventures με προγραμματισμένη έναρξη λειτουργίας το 2027

    Το EFA GROUP εγκαινιάζει το Κτήριο Delta στο Alexandria Tech Campus

    Συνεργασία της TUV NORD Hellas με την AHK Akademie του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required

    Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
    • Η Eurobank ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Eurolife Life Insurance
    • ΕΒΕΘ: Πρωτοβουλία για τη δικτύωση επιχειρήσεων τεχνολογίας Ελλάδας και Αυστραλίας
    • Χ. Δούκας: «Η ισότητα των δύο φύλων πρέπει να αποτυπώνεται στην πράξη»
    • Η THEON ολοκληρώνει την εξαγορά της MERIO
    • Η Apple παρουσιάζει τη νέα γενιά Mac και iPad
    • Η τεχνολογία συγκεντρώνει το 48% της αξίας των 100 brands, με απώλειες στο αυτοκίνητο
    • Οι επιχειρήσεις δεν χάνουν πάντα επειδή κάνουν λάθος. Χάνουν επειδή αποφασίζουν αργά
    Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • «Η ασφάλεια της ναυτιλίας στην νέα ψηφιακή εποχή» – Ομιλία του Διοικητή της ΕΑΚ κ. Μ. Μπλέτσα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.
    • Νέες δυνατότητες AI Security στα προϊόντα της ESET για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις
    • Claude Duet: Οι δικλίδες ασφαλείας απέναντι στους κινδύνους των αυτόνομων AI agents
    • Κενά ασφαλείας στους σαρωτές barcode απειλούν τη λειτουργία των αποθηκών
    • Η Check Point λανσάρει το Firewall-as-a-Subscription, φέρνοντας την προηγμένη προστασία της εποχής της Τεχνητής Νοημοσύνης σε κάθε οργανισμό
    • 15ο eCommerce & Digital Marketing World 2026: “The Growth Playbook!” με 2+1 συνέδρια στις 4 Νοεμβρίου!
    • Η Neurosoft επαναπροσδιορίζει το μέλλον των Managed Security Services με το Palo Alto Networks Cortex XSIAM
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.