Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Συνέδρια

Η Huawei «ενορχηστρώνει τη συμφωνία ψηφιακού μετασχηματισμού» στη CEBIT 2018

26/06/2018Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης4 Mins Read Συνέδρια
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Huawei συμμετείχε ενεργά στην έκθεση CEBIT 2018, παρουσιάζοντας τις ψηφιακές καινοτομίες της με θέμα “Καινοτομώντας στις νέες Τεχνολογικές Λύσεις Πληροφορικής
& Επικοινωνιών (
ICT). Ο δρόμος προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό“. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Huawei παρουσίασε το νέο της όραμα, τις τεχνολογίες, την πλατφόρμα και τις εξελίξεις των οικοσυστημάτων, ενορχηστρώνοντας τη “συμφωνία ψηφιακού μετασχηματισμού” με περισσότερους από εκατό πελάτες και συνεργάτες.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη για όλες τις επιχειρήσεις και ακριβώς όπως μια «συμφωνική ορχήστρα», απαιτεί όλες οι τεχνολογίες να συνεργάζονται αρμονικά για την προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης. Σε εκθεσιακό χώρο άνω των 3.000τ.μ., η Huawei παρουσίασε στην CEBIT 2018, τα τελευταία προϊόντα ICT όπως λύσεις cloud computing, IoT, Artificial Intelligence, Big Data και ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και το αναβαθμισμένο κέντρο δεδομένων (Data Center), εταιρικά Campus δίκτυα, eLTE και επιχειρηματικές λύσεις επικοινωνίας. Οι λύσεις αυτές χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως στις έξυπνες πόλεις, στα αεροδρόμια, στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, και στον ενεργειακό και κατασκευαστικό τομέα.

Διευθύνοντας την «ψηφιακή ορχήστρα» του Ψηφιακού μετασχηματισμού στην CEBIT

Ο Yan Lida, πρόεδρος της Huawei Enterprise BG, δήλωσε: “Ως λαμπρό μαργαριτάρι της ευρωπαϊκής μουσικής, η Γερμανία είναι η γενέτειρα των συνθετών μεγάλων συμφωνιών. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να θεωρηθεί ως μια συμφωνία, όπου η Huawei λειτουργεί αρμονικά με τους πελάτες και τους συνεργάτες της μέσω του συντονισμού των cloud–pipe–device. Στην φετινή CEBIT, το θέμα της Huawei είναι η «συμφωνία ψηφιακού μετασχηματισμού». Κάθε επιχείρηση θα είναι ψηφιακή στο μέλλον, θα χτίσει τη δική της πλατφόρμα ή θα γίνει μέρος της πλατφόρμας. Η Huawei Enterprise Business Group δεσμεύεται να δημιουργήσει καινοτόμες, ανοιχτές, ψηφιακές πλατφόρμες, βοηθώντας τις εταιρείες να επιτύχουν τη σύγκλιση τεχνολογιών πληροφορικής (ΙΤ) και λειτουργικών τεχνολογιών (ΟΤ), καθώς και την ευρύτερη τεχνολογική και επιχειρηματική τους σύγκλιση. Ελπίζουμε να φέρουμε τις ψηφιακές τεχνολογίες σε κάθε εταιρεία για έναν πλήρως συνδεδεμένο, έξυπνο κόσμο».

Οι εκθεσιακοί χώροι “Βιομηχανία & οικοσύστημα” και “Τεχνολογία” προβάλλουν τις δυνατότητες της ψηφιακής πλατφόρμας της Huawei

Στον τομέα της «Βιομηχανίας & των Οικοσυστημάτων», η Huawei συνεργάζεται με περισσότερες από εκατό εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της SAP, της Honeywell και της Accenture, για να παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις και επιτυχημένα έργα. Αυτές οι λύσεις καλύπτουν έξι μεγάλους κλάδους: Smart City, χρηματοπιστωτικό, κατασκευαστικό, ηλεκτρικής ενέργειας, μεταφορών και λιανικής πώλησης.

Η Huawei παρουσίασε για πρώτη φορά την ψηφιακή πλατφόρμα Smart City. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει πέντε βασικές δυνατότητες συντονισμού για το IoT, τα Big Data, έναν χάρτη γεωγραφικού συστήματος πληροφοριών (GIS), Video Cloud και τις συγκλινόμενες επικοινωνίες. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στις πόλεις να μοιράζονται αποτελεσματικά τους διάφορους βασικούς πόρους με συνεργάτες του οικοσυστήματος για να διευκολύνουν την ανάπτυξη εφαρμογών και να υποστηρίζουν την καινοτομία της διακυβέρνησης της πόλης. Η λύση Smart Airport 2.0, η οποία βασίζεται σε νέες τεχνολογίες πληροφορικής, όπως το IoT, το cloud computing και το Big Data, παρουσιάστηκε επίσης για πρώτη φορά στην CEBIT. Η λύση έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις ροές πληροφοριών στα αεροδρόμια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια των αεροδρομίων με σκοπό να αυξήσει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και να βελτιώσει την εμπειρία των επιβατών καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Στον τομέα της «Τεχνολογίας», η Huawei παρουσίασε τα τελευταία προϊόντα και λύσεις που βασίζονται σε IoT, cloud, AI, 5G και άλλες τεχνολογίες αιχμής. Πιο συγκεκριμένα παρουσίασε μια λύση Intent Driven Network (IDN) για τον κλάδο της τεχνολογίας, μια ιδιωτική λύση cloud της επόμενης γενιάς -την υβριδική λύση cloud για το Azure Stack-, μία αναβαθμισμένη πλατφόρμα IoT -την βελτιωμένη ασύρματη λύση IoT για τις επιχειρήσεις-, την πιο πρόσφατη λύση υβριδικού cloud και μια πρόσφατα λανσαρισμένη κάμερα που βασίζεται σε λογισμικό AI. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Huawei παρουσίασε τις πλήρεις λύσεις Cloud Data Center, καλύπτοντας τους κλάδους ενέργειας, πληροφορικής και δικτύου.

Τις επόμενες τρεις δεκαετίες, η ψηφιοποίηση θα αναδιαμορφώσει κάθε βιομηχανία και η νοημοσύνη θα έχει βαθιές επιπτώσεις σε κάθε επιχείρηση. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις της βιομηχανίας είναι πρωτοπόροι στον ψηφιακό μετασχηματισμό και σήμερα, 197 από τις εταιρείες Fortune Global 500, συμπεριλαμβανομένων 45 από τις 100 κορυφαίες, έχουν επιλέξει την Huawei ως εταίρο του ψηφιακού τους μετασχηματισμού. Στην CEBIT 2018, η Huawei ανακοίνωσε νέες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες με σκοπό την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού:

  • Η Huawei και η πόλη Duisburg της Γερμανίας ανακοινώνουν από κοινού το “Rhine Cloud” για μελλοντική ανάπτυξη του Smart City. Και τα δύο μέρη συμφωνούν να ψηφιοποιήσουν τα συστήματα δημόσιας υπηρεσίας και να μεταρρυθμίσουν τις κυβερνητικές υπηρεσίες για την κατασκευή σύγχρονων υποδομών πόλεων και τρόπων λειτουργίας.
  • Η Huawei και η Microsoft ξεκινούν τη λύση υβριδικού cloud Azure Stack.
  • Η Huawei και η Marlon υπογράφουν MoU και προωθούν λύση βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη στις αγορές λιανικής
  • Η Huawei, η InfoVista και η ARM δημιουργούν και εκκινούν από κοινού ένα ανοιχτό SD-WAN οικοσύστημα καθώς και την κοινή SD-WAN λύση.

 

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

CeBIT Huawei
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε στο ΙΤΕ το Space-Crete Info Day

3ο Space Symposium της Hellas Sat: διαστημική ασφάλεια, ευρωπαϊκή αυτονομία και η νέα γενιά

Με μεγάλη συμμετοχή το διαδικτυακό σεμινάριο της Megasoft για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και την Ψηφιακή Διακίνηση

Ο CEO της United Group, Stan Miller, στο FT Connect Europe για το ψηφιακό μέλλον της Ευρώπης

Δυναμική παρουσία της CrediaBank στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2026 με πρόταση χρηματοδότησης

digital economy forum 2026: Building Intelligence

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required

Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
  • The Media Business Game: Το deal της Real Group και το σχέδιο για το CNN Greece TV
  • Η Tools of Tech αναλαμβάνει Country Partner του KSF Space Foundation στην Ελλάδα
  • Η Logitech παρουσιάζει τη μεγαλύτερη σειρά νέων εταιρικών προϊόντων στην ιστορία της
  • 3ο Space Symposium: 25 χρόνια διαδρομής, το μέλλον στα χέρια της νέας γενιάς
  • Ολοκληρώθηκε στο ΙΤΕ το SPACE-Crete Info Day
  • Ευρωπαϊκή Επιτροπή: 46 νέα στρατηγικά έργα για την ενίσχυση του εφοδιασμού της ΕΕ
  • Lidl Ελλάς & Lidl Κύπρου: Ο Γεώργιος Τοκατλής νέος Chief Executive Officer
Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
  • Αύξηση 48% στις κυβερνοεπιθέσεις παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2026
  • Automation, AI agents ή άνθρωποι; Ποιος πρέπει να διαχειρίζεται κάθε security finding;
  • ENISA Threat Landscape 2026: Οι ψηφιακές εξαρτήσεις διευρύνουν το πεδίο της κυβερνοαπειλής
  • NIS2 και Credentials: Η ασφάλεια των ταυτοτήτων γίνεται ζήτημα επιχειρησιακής ανθεκτικότητας
  • KillSec: Πίσω από την επιχείρηση KillSwitch αποκαλύπτεται το νέο business model του ransomware
  • Η AI δίνει προβάδισμα στους επιτιθέμενους – Η κυβερνοασφάλεια μπαίνει σε αγώνα ταχύτητας
  • H Mind The Hack στις 250 ταχύτερα αναπτυσσόμενες startups της Ευρώπης,
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.