Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 2 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

Oracle Modern Business Forum: 6 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα

02/03/2018infocomBy infocom3 Mins Read News Ελλάδα
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

To Oracle Modern Business Forum θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου 9.00-16.00 στο χώρο του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τα στελέχη των χρηματοοικονομικών, των πωλήσεων, του HR, του marketing, της εφοδιαστικής αλυσίδας και της εξυπηρέτησης πελατών να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και να ενισχύσουν την επιχειρηματική ανάπτυξη των οργανισμών τους χρησιμοποιώντας τη νέα γενιά cloud εφαρμογών Software as a Service (SaaS), με ενσωματωμένη πλέον τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις στο χαρτοφυλάκιο cloud επιχειρηματικών εφαρμογών της Oracle και οι ενσωματωμένες σε αυτό νέες Oracle Adaptive Intelligent εφαρμογές, οι οποίες δίνουν στους τελικούς χρήστες έξυπνη και έγκαιρη αξιοποιήσιμη πληροφόρηση για ταχύτερα αποτελέσματα με τη χρήση Oracle Enterprise Resource Planning Cloud, Oracle Human Capital Management Cloud, Oracle Supply Chain Management Cloud και Oracle Customer Experience Cloud.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί πληθώρα επιχειρηματικών ιστοριών επιτυχίας από εταιρείες όπως οι: Aegean Airlines, Corinthia Hotels, ΟΠΑΠ, SingularLogic, Space Hellas, Stepstone, Τράπεζα Πειραιώς, Unisystems, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ώστε να αναδειχθεί το πώς μπορούν οι εταιρείες να αξιοποιήσουν τεχνολογικές καινοτομίες όπως το cloud, η AI, τα εξελιγμένα εργαλεία ανάλυσης, το Internet of Things κ.ά.

Oracle-Modern-Business-Forum

Ο Cesare Capobianco, Vice President Applications Sales για την Κεντρικοανατολική Ευρώπη της Oracle, δήλωσε: «Η παρουσίαση αυτών των νέων δυνατοτήτων και βελτιώσεων στοχεύει στο να βοηθήσει τους οργανισμούς κάθε μεγέθους να μετασχηματίσουν κρίσιμες επιχειρηματικές λειτουργίες, ώστε να ενισχυθεί η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητά τους. Στην πιο πρόσφατη έκδοση των Oracle Cloud Applications περιλαμβάνονται εκατοντάδες νέες καινοτομίες, που βοηθούν τους πελάτες να δημιουργήσουν έξυπνες, συνδεδεμένες και πελατοκεντρικές υπηρεσίες. Επιπλέον, παρουσιάζουμε μια νέα λύση που εμπλουτίζει την εμπειρία των πελατών γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει, επίσης, περαιτέρω βελτιώσεις για την εμπειρία χρήστη και αλλαγές που ζήτησαν οι πελάτες μας για το ανθρώπινο δυναμικό και τα χρηματοοικονομικά.»

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή των βραβείων Business Innovation και Partner of the Year.

Για εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.oracle.com/goto/mb2018 .

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την αιγίδα της ΕΕΔΕ και την επιστημονική υποστήριξη των Ελληνικών Ινστιτούτων : Εξυπηρέτησης Πελατών, Μάνατζμεντ Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μάρκετινγκ, Οικονομικής Διοικήσεως, και Πληροφορικής & Επικοινωνιών.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται χορηγικά από:

Platinum: Intrasoft International

Gold: SingularLogic, Unisystems

Silver: ATC, Cognity, Inplenion, Logicom, Softecon, TalentTeam

Media: Advertising, Biztech, Businessnews, BusinessToday, ComToday, DailyFax, HR Professional, Huffington Post, ICTPlus, Infocom, Ναυτεμπορική, NetFax, Supply Chain & Logistics, Tech Channel Partner

Τα Oracle Cloud Applications αποτελούν μια ολοκληρωμένη και πλήρως ενοποιημένη σουίτα εφαρμογών με τις οποίες οι οργανισμοί αυξάνουν την επιχειρηματική ευελιξία και μειώνουν τα κόστη. Η πιο πρόσφατη έκδοση περιλαμβάνει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις για τα Oracle Supply Chain Management (SCM) Cloud, Oracle Customer Experience (CX) Cloud Suite, Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud και Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud. Επιπλέον, η Oracle έχει βελτιώσει την εμπειρία χρήστη στα Oracle Cloud Applications ώστε να βοηθήσει τους πελάτες να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα, τη διορατικότητα και τη συνεργασία.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Modern Business Forum Oracle
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Oracle ανανεώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Οι ελληνικές συμμετοχές στο MWC 2025 (Greek Pavilion)

Η HUAWEI στο MWC 2025: AI, ρομποτική και remote driving

Nokia @ MWC 2025: AI-ready δίκτυα, private data centers και αυτόνομη συνδεσιμότητα

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Ν. Χαρδαλιάς: «Διαθέτουμε 7,2 εκατ. ευρώ για τα σχολεία της Αττικής με 549 εργαστήρια πληροφορικής»
  • Η Ελλάδα υποχώρησε στην 50ή θέση της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας
  • Το 46% των ευρωπαϊκών ΜμΕ δυσκολεύεται να βρει εργαζομένους με δεξιότητες
  • Όλα όσα μάθαμε στο AI Connected World 2026 – Από τα μεγάλα έργα στη μετρήσιμη αξία!
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Καθαρά κέρδη Α’ Τριμήνου €34,6 εκατ. – Άνοδος 33,2%
  • ΥΠΕΚΑ: Νέα επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε πρόσθετους κλάδους
  • Έκδοση πρόσκλησης €480 εκατ. από το ΕΣΠΑ για υποδομές διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης
RSS itsecuritypro.gr
  • Η ESET επενδύει €40 εκατ. στην AI κυβερνοασφάλεια απέναντι στο διαρκώς διευρυνόμενο πεδίο επιθέσεων
  • Το 5ο ESG Universe Forum 2026 ανοίγει τη συζήτηση για τη νέα εποχή του ESG – Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα!
  • «Cyber Europe 2026» –Προ των πυλών η 8η Πανευρωπαϊκή Άσκηση Αντιμετώπισης Κρίσεων στον Κυβερνοχώρο με επίκεντρο τις Μεταφορές
  • 16ο INFOCOM SECURITY 2026 : Από την Αναγέννηση στην Ανθεκτικότητα της Ψηφιακής Εποχής
  • Η Ανατομία της Ψηφιακής Ανθεκτικότητας
  • Η Ταυτότητα είναι η Νέα Περίμετρος
  • Μετάβαση στην προληπτική άμυνα με πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.