Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 3 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

QIVOS & IKEA: real- time proximity marketing πλατφόρμα

02/11/2017Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read News Ελλάδα
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Στο ερευνητικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Horizon 2020 συμμετέχουν η IKEA Greece του Ομίλου Φουρλή, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες retail στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την QIVOS (πρώην CLOUDBIZ) κορυφαίο Marketing technology agency αναπτύσσοντας τεχνολογία και λύσεις που σχετίζονται με το real-time proximity marketing και επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές σε πραγματικό χρόνο, την ώρα που αυτοί βρίσκονται στο φυσικό κατάστημα.

Στο πλαίσιο του Horizon 2020 και του ειδικού προγράμματος CloudDBAppliance, η QIVOS, σε συνεργασία με την IKEA για τα καταστήματα της εταιρείας στην Ελλάδα, έχει αναλάβει τον σχεδιασμό μίας τεχνολογικά προηγμένης πλατφόρμας η οποία θα επιτρέπει τη δημιουργία εξατομικευμένων προσφορών με γρήγορη ανάλυση τεράστιου όγκου δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

qivos-logo

Αναλυτικά, μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας και της παράλληλης χρήσης beacons στα καταστήματα, οι υπηρεσίες loyalty management εξελίσσονται και γίνονται proactive με τη χρήση real-time analytics. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές πλέον θα μπορούν να λαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις για loyalty παροχές, όπως εξατομικευμένες εκπτώσεις, προσφορές κ.ά., την στιγμή που βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα με βάση το καλάθι τους εκείνη τη στιγμή, το προφίλ τους και τις προτιμήσεις τους.

Η IKEA έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της την εξυπηρέτηση του πελάτη αναζητά συνεχώς λύσεις και προχωρεί σε αξιοποίηση των εκάστοτε τεχνολογιών προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της καθώς και να διευκολύνει τις αγορές τους.

Η QIVOS επενδύει σταθερά στο σχεδιασμό καινοτόμων τεχνολογικά υπηρεσιών και customized CRM/loyalty λύσεων που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν την εμπειρία των πελατών σε οποιοδήποτε σημείο επαφής, με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις αγοραστικές συνήθειες τους.

Το πρόγραμμα Horizon 2020 είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με χρηματοδότηση ύψους 80 δισεκατομμυρίων ευρώ, σε διάστημα 7 ετών (2014 – 2020) και υπόσχεται περισσότερα επιτεύγματα, ανακαλύψεις και παγκόσμιες πρωτιές που θα μεταφερθούν από το εργαστήριο στην αγορά. Το πρόγραμμα CloudDBAppliance (2017-2020), αποτελεί μέρος του Horizon 2020 και αποσκοπεί στη δημιουργία μιας συσκευής με μια εξαιρετικά επεκτάσιμη επιχειρησιακή βάση δεδομένων με αναλυτικές ικανότητες αξιοποιώντας μια νέα υπερ-αποτελεσματική μηχανή αποθήκευσης. Σε αυτό συμμετέχουν 8 εταιρείες, 6 χώρες και 3 πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Cloudbiz CloudDBAppliance IKEA qivos
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

Οι ελληνικές συμμετοχές στο MWC 2025 (Greek Pavilion)

Η HUAWEI στο MWC 2025: AI, ρομποτική και remote driving

Nokia @ MWC 2025: AI-ready δίκτυα, private data centers και αυτόνομη συνδεσιμότητα

WHAT’S UP Student: νέες αποκλειστικές προσφορές που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες των φοιτητών

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Το ΔΝΤ αξιοποιεί δεδομένα του Spitogatos για προτάσεις χάραξης στεγαστικής πολιτικής
  • BOX NOW: Γιορτάζει 5 χρόνια εξέλιξης!
  • Η Safe Bulkers, Inc. εισάγεται στην Euronext
  • Action Global Communications Greece: Νέα συνεργασία με την OPPO
  • Γ. Κωνσταντινίδης: Με τις υποδομές του ΟΤΕ η Κρήτη αναδεικνύεται σε διεθνή ψηφιακό κόμβο
  • Περιφέρεια Θεσσαλίας: Χρηματοδοτεί την αναβάθμιση οδοντιατρικού εξοπλισμού σε 4 σωφρονιστικά καταστήματα
  • Μελέτη MRB Hellas: Θετική αλλά απαιτητική η στάση των Κρητικών απέναντι στις επενδύσεις
RSS itsecuritypro.gr
  • Η ESET επενδύει €40 εκατ. στην AI κυβερνοασφάλεια απέναντι στο διαρκώς διευρυνόμενο πεδίο επιθέσεων
  • Το 5ο ESG Universe Forum 2026 ανοίγει τη συζήτηση για τη νέα εποχή του ESG – Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα!
  • «Cyber Europe 2026» –Προ των πυλών η 8η Πανευρωπαϊκή Άσκηση Αντιμετώπισης Κρίσεων στον Κυβερνοχώρο με επίκεντρο τις Μεταφορές
  • 16ο INFOCOM SECURITY 2026 : Από την Αναγέννηση στην Ανθεκτικότητα της Ψηφιακής Εποχής
  • Η Ανατομία της Ψηφιακής Ανθεκτικότητας
  • Η Ταυτότητα είναι η Νέα Περίμετρος
  • Μετάβαση στην προληπτική άμυνα με πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.