Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 25 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

Συνεργασία Info Quest Technologies και Veeam

26/07/2017Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read News Ελλάδα
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Veeam, για τη διάθεση των πρωτοποριακών προϊόντων Backup και Recovery της εταιρείας στην Ελληνική αγορά, συνεχίζοντας να επενδύει στρατηγικά στην παροχή προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών.

Από την ίδρυσή της το 2006, η Ελβετική Veeam, με έμφαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία, κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα του Backup και Recovery. Μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα, έχει ξεπεράσει τους 242.000 πελάτες σε όλον τον κόσμο και κατατάσσεται στους Leaders στο Magic Quadrant της Gartner για Data Center Backup και Recovery Software.

veeam

Αναγνωρίζοντας τις νέες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και την ανάγκη λειτουργίας 24x7x365, η Veeam άλλαξε τα δεδομένα της αγοράς, προσφέροντας ένα σύνολο προηγμένων λύσεων που αναφέρει ως «Availability for the Always-On Enterprise» οι οποίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν τη συνεχή διαθεσιμότητα των συστημάτων και πόρων τους, με εξαιρετικά γρήγορη επαναλειτουργία, σε μόλις 15 λεπτά, χωρίς απώλεια δεδομένων, με πλήρη διαφάνεια και έλεγχο. Η Veeam Availability Suite μέσω του Veeam Backup & Replication προσφέρει virtualization, storage και cloud services ενισχύοντας κάθε σύγχρονο data center, ώστε η επιχείρηση να εξοικονομήσει χρόνο, να περιορίσει το όποιο ρίσκο και να μειώσει δραματικά τα κόστη.

Όπως δήλωσε η Vered Liberman, Regional Sales Manager της Veeam «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία που ανακοινώνουμε με την Info Quest Technologies, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διάθεσης προϊόντων στην Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα κατακτήσουμε νέους στόχους για το 2017, αξιοποιώντας την πείρα και γνώση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά».

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Σταματόπουλος, Commercial Director της Info Quest Technologies «Η Veeam ταιριάζει απόλυτα στο Value Added Solutions portfolio της εταιρείας μας, παρέχοντας εξαιρετικές λύσεις στην αγορά του Backup, κατάλληλες για τις ανάγκες των μικρών-μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Η εξειδικευμένη ομάδα υπηρεσιών της Info Quest Technologies είναι σε θέση να σχεδιάσει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των τελικών χρηστών, παρέχοντας παράλληλα επιχειρηματικό πλεονέκτημα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον»

Οι λύσεις Veeam είναι άμεσα διαθέσιμες από την Info Quest Technologies και το δίκτυο των μεταπωλητών της.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Info Quest veeam
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

Η Info Quest Technologies επίσημος διανομέας της Molex σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Οι ελληνικές συμμετοχές στο MWC 2025 (Greek Pavilion)

Η HUAWEI στο MWC 2025: AI, ρομποτική και remote driving

Nokia @ MWC 2025: AI-ready δίκτυα, private data centers και αυτόνομη συνδεσιμότητα

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Νέα εποχή για την έρευνα και την καινοτομία
  • ABB: Πώς μία αύξηση 0,2% της αποδοτικότητας των κινητήρων “κερδίζει” δισεκατομμύρια στη βιομηχανία
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Rheinmetall
  • Η ATLANTIC SEE LNG TRADE επιταχύνει την ανάπτυξή της στον Κάθετο Διάδρομο
  • Ε.Ε.Α.: Μεγάλη πανελλαδική έρευνα για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών – Τι δείχνουν τα ευρήματα
  • O Όμιλος MAGGIOLI αποκτά πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της COLLECTIVES A.E.
  • DECA Investments: Απόκτηση του 40% της Dotsoft μέσω του Diorama II
RSS itsecuritypro.gr
  • Η ADACOM εντάσσεται στη Microsoft Intelligent Security Association
  • Ασφαλής Τεχνητή Νοημοσύνη και κυβερνοανθεκτικότητα στο επίκεντρο του Check Point Advantage Athens 2026
  • DNS Shield: Η νέα AI λύση προληπτικής κυβερνοασφάλειας της ClearSkies
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η TicTac ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με τον Δημήτριο Μαραγκό στη θέση του Chief Information Officer
  • Η eSafe Hellas και η Island παρουσίασαν το μέλλον του Enterprise Workspace σε ένα exclusive roundtable event
  • Ημερίδα του ΣΕΠΕ για την «Ελλάδα της Νέας Ψηφιακής Εποχής», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Beyond 2026
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.