Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News»Internet

Νέα έργα από την Data Communication για ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας

16/12/2015infocomBy infocom2 Mins Read Internet News Επιχειρήσεις Στρατηγική Τεχνολογίες
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Νέα και αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης για τους πελάτες, εύκολη και γρήγορη επικοινωνία με τους συνεργάτες, βελτιστοποίηση διαδικασιών και αύξηση αποδοτικότητας είναι τα βασικά οφέλη των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας, κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης από την Data Communication τεσσάρων έργων πληροφορικής και ψηφιακής επικοινωνίας. Επισημαίνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία των εταιριών, καθώς τον Οκτώβριο του 2014 ολοκληρώθηκε το έργο Microsoft Dynamics CRM για τις δύο εταιρίες.

data communication

Με βασικούς στόχους την αποσυμφόρηση των Γραφείων Εξυπηρέτησης Πελατών και την αμεσότερη ανταπόκριση σε αιτήματα πελατών και συνεργατών μέσω της πλήρους ψηφιοποίησης της ροής εργασιών, η Data Communication ανέπτυξε τέσσερις νέες και καινοτόμες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των δύο εταιριών. Για την υλοποίησή τους, η Data Communication χρησιμοποίησε συνδυαστικά τεχνολογίες αιχμής της Microsoft, προσαρμόζοντάς τις και συνδέοντάς τις με τις υπάρχουσες υποδομές.

Συγκεκριμένα, με τη νέα web πλατφόρμα “My Account” οι πελάτες αποκτούν άμεση επικοινωνία με τις δύο εταιρίες, δημιουργώντας τον προσωπικό τους λογαριασμό για πλήρη διαχείριση του σημείου παροχής, πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πληρωμών, παρακολούθηση αιτημάτων κ.α.

Παράλληλα, αναπτύχθηκε ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας (extranet portal) για τους εξωτερικούς συνεργάτες/μηχανικούς, μέσω της οποίας ψηφιοποιείται πλήρως όλη η ροή εργασιών που αφορά στην επικοινωνία τους με τις Εταιρίες.

Επιπρόσθετα, μέσω της νέας mobile εφαρμογής για κινητές συσκευές, αναβαθμίζεται η ποιότητα εργασίας και βελτιστοποιούνται οι αντίστοιχες διαδικασίες (αυτοψίες, έλεγχοι εσωτερικών εγκαταστάσεων), ενώ παράλληλα μέσω της on-line επικοινωνίας δίνεται η δυνατότητα για άμεση διαχείριση της αντίστοιχης εργασίας. Τέλος, μέσω του νέου συστήματος ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης εγγράφων, επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη ψηφιοποίηση της Διαχείρισης Εγγράφων, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για εκτυπώσεις και διακίνηση των φυσικών εντύπων.

Ο κ. Λεωνίδας Μπακούρας, Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. & Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε, δήλωσε: «Η αξιοποίηση καινοτομικών τεχνολογιών και δοκιμασμένων συνεργασιών, αποτελούν βασικά εργαλεία για κάθε επιχείρηση που στοχεύει στην επιχειρηματική αριστεία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, σε μια ριζικά μεταβαλλόμενη αγορά όπως αυτή του Φυσικού Αερίου».

Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Με 28 χρόνια ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής στο ενεργητικό μας, η Data Communication είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να “επιταχύνουν” επενδύοντας στην τεχνολογία. Εντοπίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταιρίας, ερχόμαστε να μελετήσουμε και να προτείνουμε λύσεις για την επίτευξη κάθε στρατηγικού επιχειρησιακού στόχου. Εκ μέρους της Data Communication θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη τους την ΕΠΑ Θεσσαλίας και την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, που μας τιμά ιδιαίτερα».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Data Communication ΕΠΑ Θεσσαλίας ΕΠΑ Θεσσαλονίκης
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    QnR Group: ισχυρές επιδόσεις στο Α’ εξάμηνο 2026 και παρουσίαση του Growth Path to 2030 στο επενδυτικό κοινό

    Ολοκληρώθηκε ο 10ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος Code Like a Girl

    i-Spirit : ανάπτυξη με ίδια κεφάλαια, ισχυρές συμμαχίες και στόχευση στο εξωτερικό

    Επιβολή προστίμου στην Google για παρακολούθηση τοποθεσίας των χρηστών

    Η Hg αποκτά πλειοψηφικό ποσοστό στην ENTERSOFTONE με €1 δισ. αποτίμηση

    Hellas Sat & Adamant Composites: μνημόνιο συνεργασίας για νέες αποστολές στο Διάστημα και την Άμυνα

    Leave A Reply Cancel Reply

    Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required
    Εγγραφή στο Weekly Telecom

    Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας. Σας έχει σταλεί στο email σας ένα μήνυμα προς επιβεβαίωση της εγγραφής σας. Ακολουθείστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

    Στις 19/3 το Total Digital Transformation & AI World 2025!

    Ανακαλύψτε τις πιο πρόσφατες τάσεις, εμβαθύνετε στις βέλτιστες πρακτικές και συνδεθείτε με κορυφαίους decision-makers και leaders της τεχνολογίας! Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ!

    Visit Also
    Visit Also
    Infocom TV
    ΠΡΟΣΦΑΤΑ
    • Η χρήση AI στην εργασία φτάνει στο 64%, ενώ υποχωρεί η πρόσβαση στην κατάρτιση
    • Συμφωνία στον Λευκό Οίκο για τέσσερα επίπεδα ελέγχου της AI
    • Η AI γίνεται γεωπολιτικό προνόμιο
    • Ερευνητές προειδοποιούν ότι η πρόοδος στην AI μπορεί να ξεπεράσει την ανθρώπινη εποπτεία
    • Πώς η ΤΝ επανασχεδιάζει την εργασία και αλλάζει την έννοια της παραγωγικότητας
    • Πάνω από 230 εκατ. λιγότερα φθηνά smartphones ετησίως έως το 2030
    • Έξι τράπεζες προτείνουν πέντε αρχές για ασφαλείς αγορές μέσω agentic AI
    • Το δίκτυο μπορεί να είναι κυβερνοασφαλές – και να καταρρεύσει από ένα blackout
    • Εξυπηρέτηση πελατών (#not): Το ανεκμετάλλευτο χρυσωρυχείο των παρόχων
    • SmartTalks #130: Πέτρος Παυλίδης, Active Group – Τεχνολογία για συνεχή επιχειρησιακή λειτουργία!
    RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
    • HELLENiQ ENERGY: Παρατείνεται έως 14 Οκτωβρίου η έκπτωση σε Αμόλυβδη Βενζίνη – Πετρέλαιο Κίνησης
    • Bayer Ελλάς: Μια συμβολική δράση με μήνυμα πρόληψης
    • EKTER: Αυξημένος κατά +42,4% ο κύκλος εργασιών το Α’ εξάμηνο του 2026
    • ελίν: Σημαντική μείωση δανεισμού σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον
    • Ν. Χαρδαλιάς: «Το εμβληματικό κτήριο “Νόμπελ” θα μετατραπεί σε ένα νέο τοπόσημο πολιτισμού»
    • EY Ελλάδος: Βραβεύτηκε ως κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών διαχείρισης φορολογικών διαφορών
    • Αύξηση της επιδότησης του πετρελαίου κίνησης – Ρύθμιση 120 δόσεων για σωρευμένα χρέη
    RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Check Point και NVIDIA ενισχύουν την ασφάλεια των AI Agents με έλεγχο των ενεργειών τους σε πραγματικό χρόνο
    • Καμπανάκι κινδύνου κρούει η ΕΑΚ: «Όταν ο κωδικός πρόσβασης γίνεται πύλη εισόδου κακόβουλων»
    • Όταν το FBI γίνεται στόχος: Η επίθεση της ShinyHunters αποκαλύπτει τους κινδύνους πίσω από τα HR portals
    • Η Bitdefender λανσάρει το GravityZone AI Visibility & Control και ρίχνει φως στο Shadow AI
    • Η Digital Sima αναβαθμίζει τις cloud υποδομές της σε δύο Tier III Datacenters
    • Εκρηκτική αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων με χρήση AI στον χρηματοπιστωτικό τομέα δείχνει νέα μελέτη της TrendAI
    • Threat Hunting: Όταν τα δεδομένα γίνονται το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ανίχνευση απειλών
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.