Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 20 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις

OTEGLOBE: καλύτερη διεθνής εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία

06/11/2018Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read Επιχειρήσεις
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Μεγάλη διάκριση για την OTEGLOBE επεφύλαξαν τα Διεθνή Βραβεία Τηλεπικοινωνιών “Global Carrier Awards 2018”, με την εταιρεία να αποσπά το βραβείο “Best Eastern European & CIS Wholesale Carrier”, ως η καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία. Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία αποσπά διάκριση στα Global Carrier Awards.

Η νέα βράβευση είναι αποτέλεσμα της πορείας που έχει διαγράψει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Παρά το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, η OTEGLOBE έχει καθιερωθεί ως ο ηγέτης του κλάδου της στην Ν.Α. Ευρώπη και ως ο εναλλακτικός κόμβος της Μεσογείου για τη διασύνδεση της Ευρώπης με την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο. Η τελετή απονομής των “Global Carrier Awards 2018” πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών σύσσωμου του κλάδου διεθνών τηλεπικοινωνιών.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να αναγνωρίζεσαι για μία ακόμη χρονιά ως η καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία, έχοντας απέναντί σου πραγματικούς κολοσσούς του χώρου» δήλωσε ο Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE, μετά την απονομή των φετινών “Global Carrier Awards”. «Ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς των διεθνών τηλεπικοινωνιών, η OTEGLOBE θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα να παρέχει υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες, ενισχύοντας παράλληλα τη θέση της ως o αξιόπιστος κόμβος της Μεσογείου που συνδέει την Ευρώπη με τον κόσμο.»

Τα “Global Carrier Awards” είναι ο πλέον αναγνωρισμένος ετήσιος θεσμός στην αγορά των Διεθνών Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται επί σειρά ετών από τον διεθνούς κύρους αγγλικό οργανισμό “Capacity Media”.

Με την ολοκλήρωση της τελετής απονομής των Global Carrier Awards, η Rosalind Irving, CEO of Capacity Media, δήλωσε: «Συγχαίρουμε την OTEGLOBE για τη βράβευσή της ως “Best Eastern European/CIS Carrier”, μία διάκριση που επιβεβαιώνει τη θέση της ως “Σημείο Αναφοράς” (benchmark) στην αγορά των διεθνών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται».

Με περισσότερες από 246 υποψηφιότητες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί, διεκδίκησαν και φέτος μία διάκριση σε 8 θεματικές κατηγορίες που περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, βραβείο για την «Καλύτερη εταιρεία Διεθνών Τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως», «Καλύτερη εταιρεία ανά ήπειρο», «Βραβεία καινοτομίας» κ.ά. Η κριτική επιτροπή των Βραβείων, απαρτίζεται από ομάδα εκπροσώπων διακεκριμένων εταιρειών, συμβούλων επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών, ηγετικών στελεχών της αγοράς διεθνών τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και από έγκριτους δημοσιογράφους διεθνών εκδοτικών οργανισμών.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

OTEGLOBE Ντίνος Ανδρέου
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DOTSOFT: ισχυρή ανάπτυξη κύκλου εργασιών και διατήρηση υψηλής κερδοφορίας στο α’ εξάμηνο του 2026

Η Ελλάδα πρωτοπόρος στη συμμετοχή των δοκιμών 5G κινητής μεταξύ χωρών συγκρίσιμης έκτασης

Lenovo: οικονομικά αποτελέσματα Α’ τριμήνου

Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο

Όμιλος ΔΕΗ: αποκτά το Prime Status της ISS STOXX με νέα αναβάθμιση στην αξιολόγηση ESG

Η Revolut λαμβάνει τραπεζική άδεια στη Γαλλία

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • ΥΠΑΝ: Αρνητικός ο πληθωρισμός τροφίμων τον Ιούλιο στη χώρα μας
  • Από τον διάλογο στις πράξεις: Νέα χρηματοδότηση 2,33 εκατ. ευρώ για το Πανεπιστήμιο Πατρών
  • ΔΕΗ: Πέντε χρόνια δράσεων για την προστασία των ελληνικών ακτών
  • SellBuyPlay: Δημιουργεί το πρώτο παγκοσμίως retail eCommerce και gaming marketplace
  • «THE ROTATION» – Η PARKSIDE γιορτάζει το επόμενο μεγαλειώδες επίτευγμα της
  • METKA: Στρατηγική συμμετοχή στην ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.
  • Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του ειδικού σχήματος στήριξης στη Χίο για τις πυρκαγιές του 2025
RSS itsecuritypro.gr
  • Το νέο Computer History του ChatGPT μπορεί να αποκαλύψει έναν «χάρτη» της δραστηριότητας στο Mac
  • 17 προσχέδια προτύπων για το Cyber Resilience Act σε δημόσια διαβούλευση
  • Η ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εποχή της οδηγίας NIS2
  • OpenAI: Πώς εγκληματικά δίκτυα χρησιμοποίησαν το ChatGPT για τη λειτουργία οργανωμένων scams
  • EU AI Act: Τι μπορεί να φέρει ο πρώτος χρόνος εφαρμογής των κανόνων διαφάνειας
  • Πόσο ασφαλής είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) σήμερα; Και τι πρέπει να γνωρίζετε το 2026
  • Black Hat USA 2026: Τα εργαλεία που δείχνουν το μέλλον της κυβερνοασφάλειας
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.