Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 31 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»AI

Στρατηγική επέκταση της Austriacard Holdings στη Μέση Ανατολή

09/04/2026infocomBy infocom2 Mins Read AI Στρατηγική
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η AUSTRIACARD HOLDINGS AG ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με την MDS SI Technology & Security Solutions, εταιρεία του Ομίλου MDS SI, η οποία αναλαμβάνει κομβικό ρόλο Value-Added Reseller και Systems Integrator για την καινοτόμο πλατφόρμα GaiaB Appliance στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Η MDS SI, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου MIDIS — του κορυφαίου τεχνολογικού ηγέτη στη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική — διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο που ξεπερνά τις 170 θυγατρικές και διαθέτει εδραιωμένη φήμη ως ο πλέον αξιόπιστος στρατηγικός εταίρος κορυφαίων παγκόσμιων τεχνολογικών εταιρειών. Η επιλογή της AUSTRIACARD από την MDS SI TSS επιβεβαιώνει με τον πιο ηχηρό τρόπο την τεχνολογική υπεροχή της πλατφόρμας GaiaB.

Σε μια εποχή όπου η ψηφιακή κυριαρχία και η προστασία των δεδομένων έχουν αναδειχθεί σε ύψιστες γεωστρατηγικές προτεραιότητες, η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί ορόσημο. Αξιοποιώντας το ισχυρό επιχειρησιακό αποτύπωμα της MDS, η AUSTRIACARD αποκτά προνομιακή πρόσβαση στα υψηλότερα επίπεδα των αγορών του Δημόσιου Τομέα, των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και των Τηλεπικοινωνιών, οι οποίες παρουσιάζουν εκθετική ζήτηση για ασφαλείς, on-premise Υποδομές Sovereign AI.

Η αμεσότητα και η δυναμική αυτής της συμμαχίας επιβεβαιώνονται ήδη με την υπογραφή του πρώτου σημαντικού συμβολαίου, στα ΗΑΕ. Η εξέλιξη αυτή πιστοποιεί έμπρακτα ότι η πλατφόρμα GaiaB ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές διεθνείς απαιτήσεις κυριαρχίας δεδομένων (data sovereignty) και απαραβίαστης επιχειρησιακής ασφάλειας.

Η διοίκηση της AUSTRIACARD HOLDINGS εκτιμά ότι η στρατηγική τοποθέτηση σε αγορές αιχμής, όπως τα ΗΑΕ, δίπλα σε εταίρους του βεληνεκούς του Ομίλου MDS SI, διασφαλίζει την ικανότητα υλοποίησης σύνθετων, μεγάλης κλίμακας έργων. Παράλληλα, δημιουργεί τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη σταθερών, επαναλαμβανόμενων εσόδων μέσω της επέκτασης υφιστάμενων υποδομών και της προσθήκης νέων εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η AUSTRIACARD HOLDINGS συνεχίζει να επενδύει συστηματικά σε τεχνολογίες αιχμής, εδραιώνοντας τη θέση της ως ένας από τους πλέον ισχυρούς και αξιόπιστους διεθνείς παρόχους λύσεων που γεφυρώνουν την ψηφιακή ασφάλεια με την επιχειρησιακή υπεροχή.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Austriacard Holdings
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΤΠΕ: 50 εκατ. € για AI στις ΜμΕ, 1.000 θέσεις τεχνολογίας και νέοι κανόνες για τα δημόσια ψηφιακά έργα

Ο Bill Gates προειδοποιεί για βαθιά ανατροπή στην εργασία από την AI

ChatGPT Canvas: Το μυστικό όπλο που ελάχιστοι γνωρίζουν – Οδηγός 2026 

Η έλλειψη ενέργειας και γης ωθεί τα AI data centres εκτός πόλεων

Τα κέντρα δεδομένων AI αλλάζουν τον χάρτη των ημιαγωγών

Revolut Research: το νέο ερευνητικό τμήμα AI της Revolut

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στα κλειστά σπίτια
  • Κ. Κατσαφάδος: «Αλλάζουμε τη φιλοσοφία της κρατικής αρωγής»
  • «Τουρισμός για Όλους 2026 – 2027»: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για την α’ φάση του Προγράμματος
  • The Media Business Game: Ο ΣΚΑΪ, η Magenta TV και η νέα μάχη για τα αθλητικά δικαιώματα
  • Υπογραφή πρώτης ενιαίας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης της CrediaBank
  • ΣΒΕ: Η βιομηχανία στον πυρήνα της αναπτυξιακής στρατηγικής της χώρας
  • Ν. Χαρδαλιάς: «Στοχευμένες παρεμβάσεις εκεί, όπου τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν αυξημένο κίνδυνο»
RSS itsecuritypro.gr
  • Cyber Attack στη Manchester Airports Group: Δεδομένα 8,7 εκατ. πελατών εκτέθηκαν
  • Οι αγγελίες εργασίας στην κυβερνοασφάλεια που απαιτούν δεξιότητες AI διπλασιάστηκαν μέσα σε έναν χρόνο
  • Επείγουσα Ανακοίνωση Επιθετική δραστηριότητα κατά ελεγκτών (PLC) Siemens S7
  • Post-Quantum Cryptography: Σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις δεν έχουν ορίσει υπεύθυνο για τη μετάβαση
  • ESET και ο Όμιλος EVC ξεκινούν στρατηγική συνεργασία για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Ευρώπης στους τομείς κυβερνοασφάλειας και ενέργειας
  • Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.