Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»IT

Η Upstream εξαγοράστηκε από την Intersel

14/07/2025infocomBy infocom2 Mins Read IT Επιχειρήσεις
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η Upstream ανακοίνωσε την εξαγορά της από την Intersel, έναν διεθνή επενδυτικό όμιλο με ειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και σημαντική παρουσία σε αναδυόμενες αγορές. Η συναλλαγή αυτή θεωρείται σημαντική ένδειξη εμπιστοσύνης προς την Upstream, την καινοτομία που επιδεικνύει, τα αποτελέσματα που έχει σημειώσει στην αγορά και τη στρατηγική της σε βάθος χρόνου.

Στο πλαίσιο της εξαγοράς, ο Salim Khoury, Πρόεδρος της Intersel, αναλαμβάνει καθήκοντα Εκτελεστικού Προέδρου της Upstream. Ο κ. Khoury διαθέτει εμπειρία άνω των 35 ετών στην ανάπτυξη και διεύρυνση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε αναδυόμενες αγορές και έχει διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην προώθηση της ανάπτυξης στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και του ψηφιακού μετασχηματισμού. Επιπλέον, διαχειρίζεται επενδυτικά χαρτοφυλάκια δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το ακαδημαϊκό του προφίλ περιλαμβάνει MBA από το Manchester Business School, καθώς και προγράμματα διοικητικής εκπαίδευσης στα Harvard και London Business School. Η οπτική του κ. Khoury θεωρείται εναρμονισμένη με το διεθνές αποτύπωμα της Upstream.

Ο κ. Khoury εξέφρασε την τιμή του για την ανάληψη της θέσης αυτής, επισημαίνοντας το ισχυρό ιστορικό της Upstream στην ψηφιακή καινοτομία και τον διεθνή της αντίκτυπο. Υπογράμμισε ότι η εταιρεία διαθέτει αξιοσημείωτη παγκόσμια εμβέλεια και προοπτικές στην αγορά και εξέφρασε την πρόθεση να συνεργαστεί στενά με τη διοικητική ομάδα για την περαιτέρω ενίσχυση της ανάπτυξης και της στρατηγικής της εταιρείας.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Upstream, Δημήτρης Μανιάτης, δήλωσε ότι η εξαγορά αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης στη συνολική πορεία της εταιρείας. Τόνισε τη σημασία της έλευσης του κ. Khoury στη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου, αναφέροντας πως η εμπειρία του στις τηλεπικοινωνίες, η γνώση της αγοράς και το διεθνές του προφίλ θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στη διεύρυνση των λύσεων της Upstream και στην είσοδο σε νέες αγορές.

Με τη συγκεκριμένη συμφωνία ολοκληρώνεται και η πολυετής συμμετοχή της Actis ως βασικού επενδυτή της Upstream, κλείνοντας ένα κεφάλαιο που συνδέεται με την ανάπτυξη και την πορεία της εταιρείας έως σήμερα.

Η τεχνογνωσία και το δίκτυο της Intersel ήδη δημιουργούν νέες δυνατότητες και ευκαιρίες για την Upstream σε στρατηγικές αγορές, ενισχύοντας τη δυναμική της εταιρείας και αναμένεται να επιταχύνουν περαιτέρω την αναπτυξιακή της πορεία.

Η Intersel αποτελεί παγκόσμιο επενδυτικό οργανισμό που εστιάζει σε επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης σε αναδυόμενες αγορές. Η εξειδίκευσή της στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, της τεχνολογίας και των ψηφιακών υποδομών συνοδεύεται από στρατηγική διορατικότητα, οικονομική ευρωστία και μακροπρόθεσμο προσανατολισμό στην υποστήριξη καινοτόμων επιχειρήσεων σε δυναμικά περιβάλλοντα.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Upstream
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Κέντρα δεδομένων: τι ζητούν GRDCA, Data4 και Digital Realty από το ΥΠΕΝ

    Το EFA GROUP εγκαινιάζει το Κτήριο Delta στο Alexandria Tech Campus

    QnR Group: νέο στρατηγικό έργο Digital Health για το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

    Συνεργασία της TUV NORD Hellas με την AHK Akademie του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

    Ο Τραμπ ζητά «μέρισμα» από τα data centers προς τις τοπικές κοινότητες

    Οι δαπάνες πληροφορικής θα ξεπεράσουν τα 7 τρισ. δολάρια το 2027

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required

    Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
    • Φτώχειας περιόδου: Η Lidl Ελλάς στηρίζει την έρευνα και την αντιμετώπιση του προβλήματος
    • Spielwarenmesse Dialogue Greece: Σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις στην αγορά παιχνιδιού
    • Η Courier Center ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Lastmily
    • ΤτΕ: Τραπεζική χρηματοδότηση και καταθέσεις – Σεπτέμβριος 2026
    • Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης για πληγέντες από τις πυρκαγιές και πλημμύρες του καλοκαιριού 2026
    • RECYCLE FOR LIFE: «Η λάμπα έσβησε, η αξία της όχι!»
    • Ο Λευκός Πύργος φωτίζει την ιστορική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης
    Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Κενά ασφαλείας στους σαρωτές barcode απειλούν τη λειτουργία των αποθηκών
    • Η Check Point λανσάρει το Firewall-as-a-Subscription, φέρνοντας την προηγμένη προστασία της εποχής της Τεχνητής Νοημοσύνης σε κάθε οργανισμό
    • 15ο eCommerce & Digital Marketing World 2026: “The Growth Playbook!” με 2+1 συνέδρια στις 4 Νοεμβρίου!
    • Η Neurosoft επαναπροσδιορίζει το μέλλον των Managed Security Services με το Palo Alto Networks Cortex XSIAM
    • PHP2Shell: Δύο κρίσιμες ευπάθειες στην PHP θέτουν σε συναγερμό την παγκόσμια κοινότητα κυβερνοασφάλειας
    • Η υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης δημιουργεί νέες οδούς έκθεσης για τα κρίσιμα δεδομένα
    • Πως οι AI απάτες γίνονται πιο πειστικές και γιατί μόνο το 48% των εργαζομένων στην ΕΕ δηλώνει ότι αναγνωρίζει τα deepfakes
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.