Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»IT

MWC24: 11η συνεχόμενη ελληνική αποστολή, στο μεγαλύτερο συνέδριο καινοτομίας

24/02/2024infocomBy infocom3 Mins Read IT MWC 2024 Telecoms
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Τη μεγαλύτερη εθνική συμμετοχή συνδιοργανώνει για τη διεθνή έκθεση MWC24 Barcelona, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στη σημαντικότερη εκδήλωση στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και των καινοτόμων εφαρμογών παγκοσμίως, η οποία θα διεξαχθεί την περίοδο από 26 έως 29 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Fira Gran Via της Βαρκελώνης, η χώρα μας θα δώσει το παρόν στην έκθεση με τη μεγαλύτερη παρουσία μέχρι σήμερα. Στο Ελληνικό περίπτερο (συνολικού εμβαδού 154 τ.μ.) θα συμμετέχουν 37 ελληνικές καινοτόμες, τεχνολογικές εταιρείες με περισσότερους από 100 αντιπρόσωπους.

Η εθνική αποστολή στο MWC24 Barcelona έχει την υποστήριξη και την ενεργή συμμετοχή φορέων όπως της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Ταμείου, της τράπεζας EUROBANK και του EGG, του Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece», του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και της Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ), της HELEXPO BEYOND, του NBG Seeds της Εθνικής Τράπεζας, του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, του Ευρωπαϊκού Κόμβου Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση GR digiGOV-innoHUB, καθώς και του επενδυτικό ταμείου Phaistos 5G Ventures.

Συμπληρωματικά των ανωτέρω φορέων, η υποστήριξη της αποστολής από εταιρείες, όπως οι Samsung Electronics Hellas και Vantage Towers, είναι εξαιρετικά σημαντική. Επίσης, η συνεργασία με το ευρωπαϊκό δίκτυο PRAXI Network, την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), τον Σύνδεσμο Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) καθώς και την Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αναδυόμενων Τεχνολογιών (HETIA), δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον για την παρουσία του οικοσυστήματος στη διεθνή αυτή διοργάνωση.

Στη φετινή αποστολή, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν εταιρείες αλλά και φορείς, όπως: Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Acromove, Aegean Solutions, Aether, Agenso, Argo Semiconductors, , AthletesWeR, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), bespot, Dotsoft, Excelon Financial Services, Evryka, GM395, Gnomon Informatics, Grapevine, HAM Systems, Helexpo Beyond, Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ), Intergo Telecom, Keyvoto, Lerna.ai, Liknoss Group, M-Stat, Modulus, Moptil, M-Sensis, NeaWallet, Neos Beyond Payments, Run4More, Safesize, Sammy, SmartRep, Tetragon, Tilematiki, Vantage Towers, Vertoyo, Ysoft.

Οι περισσότερες από 300 ελληνικές εταιρείες, που συμμετείχαν στην MWC τα προηγούμενα χρόνια, είχαν την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα και στον τομέα της δικτύωσης. Στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται πολλές από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες καινοτομίας, τις οποίες το MWC βοήθησε σημαντικά να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις όπου τέθηκαν οι βάσεις, προκειμένου οι ελληνικές εταιρείες να κάνουν το επόμενο βήμα στην επιχειρηματική εξέλιξή τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του MWC24 Barcelona πραγματοποιείται ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά συνέδρια, με τους επικεφαλής μεγάλων εταιρειών από τον χώρο του digital, και όχι μόνο, να συμμετέχουν στις πολυάριθμες συνεδρίες και ενότητες, συζητώντας για τις επόμενες παγκόσμιες τάσεις της αγοράς.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

MWC SEKEE
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Gartner ξεχωρίζει τρεις τεχνολογικές προκλήσεις για τις κυβερνήσεις

Οκτώ ψηφιακά έργα του Ταμείου Ανάκαμψης αναζητούν ολοκλήρωση μέσω ΕΠΑ

Η ODES SPACE στο ESA BIC Greece με πλατφόρμα προσομοίωσης διαστημικών αποστολών

Πώς το Wi-Fi 7 της Huawei μεταμορφώνει την εμπειρία διαμονής σε «5 αστέρων»

Νέοι κανόνες για τα ψηφιακά έργα και τις υπηρεσίες του Δημοσίου

ΙΤΕ: παρατηρήσεις από αεροπλάνο και δορυφόρο στην πόλη του Ηρακλείου

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
  • Γιατί αποτυγχάνουν τα projects; Η αποτυχία των έργων είναι πρόβλημα διοίκησης
  • Μία ελληνική παρουσία στη λίστα των καλύτερων εταιρειών του κόσμου
  • Lidl Ελλάς: Επένδυση στη συμπερίληψη και την ηγεσία της νέας γενιάς με το πρωτοποριακό «Lidl League 2026» 
  • Η οικονομία των κρυπτονομισμάτων στο λιανεμπόριο: Η Ελλάδα στην 30ή θέση
  • Bank of America: Η Gen Z αλλάζει δουλειά και κερδίζει τις μεγαλύτερες αυξήσεις
  • Η ODES SPACE στο ESA BIC Greece με πλατφόρμα προσομοίωσης διαστημικών αποστολών
  •  7ο Διαγωνισμός ΕΚΚΟΜΕΔ: «Ελληνικός Κινηματογράφος: Χτες, Σήμερα, Αύριο»
RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
  • Νέοι κανόνες για τα ψηφιακά έργα και τις υπηρεσίες του Δημοσίου
  • Η Info Quest Technologies και η Sigenergy ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιταχύνουν τη μετάβαση της Ελλάδας στην έξυπνη, πράσινη ενέργεια.
  • Αύξηση 22% στις κυβερνοεπιθέσεις τον Αύγουστο
  • Η επίδραση της απάτης OSINT – Open Source Intelligence – Πώς οι απατεώνες εκμεταλλεύονται τις ανοιχτές πληροφορίες
  • Η Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2026
  • Akeydor Group: Συνεργασία με Mindbreeze στον τομέα του AI Enterprise Intelligence & Knowledge Management
  • Υπάγεται κάθε SaaS και σύστημα ΤΝ στον Cyber Resilience Act; Τι πρέπει να γνωρίζει ένας νομικός σύμβουλος για το νέο πλαίσιο για τις εταιρείες λογισμικού
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.