Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 13 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Συνέδρια

Το τμήμα LG Business Solutions συμμετείχε ενεργά στην έκθεση Xenia 2023

29/11/2023infocomBy infocom2 Mins Read Συνέδρια
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics, σε συνεργασία με τον επίσημο συνεργάτη Δρακουλάκης, για μια ακόμα χρονιά συμμετείχε στην έκθεση Xenia 2023, την κορυφαία εκδήλωση για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, που πραγματοποιήθηκε στις 25 έως 27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo. Αξιοποιώντας την σταθερή επιτυχία των προηγούμενων συμμετοχών της, η LG Business Solutions παρουσίασε τα προϊόντα αιχμής της που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν την εμπειρία της φιλοξενίας.

Στην Xenia 2023, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο της LG στο περίπτερο της (Hall 2, Περίπτερο D02,E01), όπου η εταιρεία παρουσίασε την τεχνογνωσία της στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, στις Digital Signage οθόνες, στις επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού και στις αντλίες θερμότητας για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν ξενοδοχειακές τηλεοράσεις με τεχνολογία OLED, αναδεικνύοντας επίσης τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας infotainment Pro:Centric Direct και Pro:Centric Cloud για μια αναβαθμισμένη ξενοδοχειακή εμπειρία, καθώς και η μοναδική πρόταση οθόνης για τηλεδιασκέψεις , One Quick Work signage. Η εντυπωσιακή οθόνη All In One 136”, που ήταν τοποθετημένη στο κέντρο του περιπτέρου, καθήλωσε τους επισκέπτες.

Μια ξεχωριστή προσθήκη στη φετινή παρουσίαση ήταν το LG Self-Ordering Kiosk, μια οθόνη 27 ιντσών με φωτεινότητα 300 nits, που φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν με τα menu των εστιατορίων. Αυτό το καινοτόμο προϊόν, εξοπλισμένο με in-cell τεχνολογία αφής, εγγυάται μια άψογη και αποτελεσματική εμπειρία παραγγελίας. Εκτός από τα εστιατόρια, το LG Self-Ordering Kiosk μπορεί να προσαρμοστεί για διάφορους χώρους, όπως λόμπι ξενοδοχείων για απλοποιημένο check-in και καταστήματα λιανικής για αυτοματοποιημένα ταμεία.

Ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, ευχαρίστησε όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό τους και έδωσε τις καλύτερες ευχές του για μια δημιουργική και πολλά υποσχόμενη νέα σεζόν για τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Τονίζοντας τη δέσμευση της LG για την υποστήριξη των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού κλάδου, δήλωσε: “Το τμήμα LG Business Solutions είναι αφοσιωμένο στο να παρέχει στους επαγγελματίες ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες, συμβάλλοντας στη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεών τους. Με τη συμμετοχή μας στην κορυφαία έκθεση Xenia, στοχεύσαμε να εξοπλίσουμε τους επαγγελματίες με τα απαραίτητα εργαλεία για ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα του τουρισμού”.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

LG Business Solutions XENIA Δρακουλάκης
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση στην Λάρισα για την Ψηφιακή Διακίνηση

Φοιτητικό συνέδριο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Engineering The World 2026 powered by METLEN

Παρέμβαση της Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης για την ευημερία των εργαζομένων

Ο ΟΤΕ έχει ενσωματώσει το ΑΙ σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του

Παιδιά online αλλά με όρια – το νέο πλαίσιο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο

Γιάννης Παπαχρήστου @ Delphi Forum: το Υπερταμείο ενεργός επενδυτής και καταλύτη ανάπτυξης

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • GEP: Έναρξη της Πανελλήνιας Έρευνας για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία
  • Το κόστος απασχόλησης παραμένει βασική πρόκληση για τις επιχειρήσεις
  • Qualco και Cenobe: Σύναψη μνημονίου συνεργασίας με τη Mysten Labs και την xMoney
  • SmartTalks #116: Άρης Ξυπολιτόπουλος, Business Basics – Επιστροφή στην ουσία του επιχειρείν!
  • Αγγελική Τριανταφύλλου: Η Ελληνο-Σουηδή επιστήμονας φιναλίστ για Βελτίωση γεύσης και υφής
  • Ευάγγελος Ελευθερίου: Ο Ελληνο-Ελβετός εφευρέτης φιναλίστ για Επαναπροσδιορισμό της αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων
  • WINGS ICT Solutions: Με τεχνολογία ΑΙ και 5G η πυρανίχνευση στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων
RSS itsecuritypro.gr
  • Η «φούσκα» των ψηφιακών συνδρομών: Γιατί το AI ακριβαίνει ενώ οι παροχές μειώνονται;
  • Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ransomware 2026: Η Kaspersky αποκαλύπτει τις νέες τάσεις και τακτικές των κυβερνοεγκληματιών
  • Nέα PowerWalker Marine UPS διανέμει η Professional Services
  • Το Νέο Πρόσωπο του Ransomware το Α’ Τρίμηνο του 2026: Λιγότερες Ομάδες, Πιο Επιθετικές Τακτικές
  • Private SOC στο Cloud – Ασφάλεια χωρίς περιορισμούς
  • PartnerNET: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Automation & Robotics  2026 
  • Διάκριση Κορυφής στην Pylones Hellas για το Maritime Cybersecurity από την Palo Alto Networks
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.