Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»IT

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής έκλεισε τα 15 χρόνια λειτουργίας με το πιο fun party

23/05/2023infocomBy infocom2 Mins Read IT
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Με τεράστια επιτυχία, συγκίνηση και χαρά διοργανώθηκε στις 18 Μαΐου 2023, η εκδήλωση εορτασμού των 15 χρόνων λειτουργίας του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα γιορτάσαμε μαζί με όλους τους πολιτιστικούς φορείς τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (ICOM).

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χαιρετισμούς από τον Κυριάκο Πιερρακάκη, Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τον Γιάννη Βασιλάκο, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο στην Κωτσόβολος-Dixons South East Europe, τον Σταύρο Μένεγο, R&D Director της Entersoft, τον Θεόδωρο Φέσσα, Chairman της Quest Holdings και Board Member της InfoQuest Technologies, την κα Εφη Κουτσουρέλη Vice President of the Board of Directors, Quest Holdings SA την Στέλλα Τσιτσούλα, Managing Director της Red Communications και φυσικά από τον Γεώργιο Τσεκούρα τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής που καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους.

Εκπρόσωποι της Πολιτείας, στελέχη από τον κλάδο της τεχνολογίας καθώς και δημοσιογράφοι αλλά και φίλοι του Μουσείου έδωσαν το παρόν, διασκεδάζοντας, κάνοντας networking και συναντώντας ξανά παλιούς φίλους και συναδέλφους. Στο χώρο στήθηκε και mini έκθεση με εκθέματα από το Μουσείο, τα οποία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά!

Το Μουσείο φιλοξενεί την πιο πλούσια και σπάνια συλλογή προϊόντων Πληροφορικής στη χώρα. Πάνω από 8.500 αντικείμενα hardware, software, περιοδικά και βιβλία, «αφηγούνται» τις ιστορίες πίσω από κάθε τεχνολογικό επίτευγμα.

Με μότο «Το μουσείο που σου κάνει κλικ», το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής αποτελεί τη «χρονομηχανή της Πληροφορικής» στην Ελλάδα, όπου οι νεότεροι θα γνωρίσουν και οι παλαιότεροι θα θυμηθούν!

O Γεώργιος Τσεκούρας, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής αναφέρει σχετικά: “Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση για τα 15 χρόνια του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής! Eίμαι ευγνώμων για όσους μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια, ήρθαν, έμειναν, έφυγαν, ξαναγύρισαν, πρόσφεραν αφιλοκερδώς στο Μουσείο την οποιαδήποτε είδους βοήθεια. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά τα χρόνια γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους και χαίρομαι που πλέον είναι συνοδοιπόροι του Μουσείου.”

Την εκδήλωση υποστήριξαν χορηγικά με Platinum χορηγίες η Entersoft και η Κωτσόβολος Dixons South East Europe, με Gold χορηγία η InfoQuest Technologies και Silver χορηγός ήταν η Canon.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνία ΔΕΗ – AWS για data center 300 MW με προοπτική επέκτασης στο 1 GW

Πώς το Wi-Fi 7 της Huawei μεταμορφώνει την εμπειρία διαμονής σε «5 αστέρων»

H MSTAT ανέπτυξε τη νέα mobile εφαρμογή της Καθημερινής

Σχέδιο της ΕΕ για απαγόρευση social media κάτω από τα 13

Νέα κεντρική υπερυπολογιστική υποδομή Cloud και HPC στο ΕΜΠ

Η Salesforce ανακοινώνει το Koa, το πρώτο μοντέλο συλλογιστικής CRM βασισμένο στο NVIDIA Nemotron

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
  • The Media Business Game: Η Deutsche Welle, το Protagon και οι νέες επενδύσεις στο ραδιόφωνο
  • The Ellinikon Sports Park: Αθλητικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών με τη σφραγίδα του AKTOR
  • ΑΑΔΕ- ΕΘΕΑΣ – ΓΕΩΤΕΕ: Σε πλήρη λειτουργία η ΕΑΕ 2026 – Κανονικά η υποβολή αιτήσεων
  • ΕΤΕπ και Εθνική Τράπεζα ενισχύουν τη χρηματοδότηση ελληνικών επιχειρήσεων ασφάλειας και άμυνας
  • Μασούτης και ΣΟΥΡΩΤΗ: Στηρίζουν το πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων της Alzheimer Ελλάς
  • Όμιλος ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση των εταιρειών της ABO Energy στην Πολωνία
  • Η Air Canada ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα
RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
  • Συμφωνία ΔΕΗ – AWS για data center 300 MW με προοπτική επέκτασης στο 1 GW
  • Το Physical AI ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης για την LG
  • Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα που έκανε χρήση A.I. για την κλωνοποίηση φωνής και διέπρατταν απάτες και διακεκριμένες κλοπές
  • Νέο μοντέλο κυβερνοανθεκτικότητας για τις επιχειρήσεις, προτείνει η Commvault με βάση το Frontier AI
  • To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας
  • Η Sparkle γιορτάζει 30 χρόνια Seabone και συνεχίζει να συνδέει τον κόσμο στην εποχή του cloud και του AI
  • Υπόθεση Revolut: Hackers ζητούν λύτρα 3 εκατ. δολαρίων απειλώντας με πώληση δεδομένων πελατών
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.