Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 26 Αυγούστου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Συνέδρια

Δυναμική παρουσία της Lancom στο International Telecoms Week 2023

22/05/2023infocomBy infocom3 Mins Read Συνέδρια
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Στη Washington παρευρέθηκαν τα στελέχη της Lancom συμμετέχοντας στo ITW2023. Το International Telecoms Week 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 14-17 Μαΐου, αποτελεί την σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, συγκεντρώνοντας όλες τις κορυφαίες εταιρείες και τα στελέχη τους σε ένα δυναμικό τριήμερο με πλήθος ομιλιών, ανακοινώσεων και επιχειρηματικών συναντήσεων, αναδεικνύοντας όλες τις εξελίξεις, προκλήσεις και καινοτομίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Η Lancom για άλλη μία χρονιά αναδεικνύει τη σημασία της Ελλάδας ως τον βασικότερο τηλεπικοινωνιακό κόμβο της ευρύτερης περιοχής. «Η συμμετοχή μας στο International Telecoms Week 2023 κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Η ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ελλάδα, συνδυαστικά με τις επενδύσεις σε data centers έχουν φέρει την παγκόσμια αναγνώριση της χώρας μας ως γεωστρατηγικό σημείο συγκέντρωσης οπτικών ινών και δεδομένων. Ως εταιρεία, εκτός των εντατικών και συνεχών επενδύσεών μας σε Data Centers και τηλεπικοινωνίες, έχουμε επιδοθεί σε ένα δυναμικό roadshow σε όλα τα global events, αναδεικνύοντας εκτός από την Lancom και τη χώρα μας. Στo ITW2023 οι καρποί της προσπάθειάς μας είναι πλέον ορατοί, καθώς λάβαμε την γενική αποδοχή και αναγνώριση των σημαντικότερων εταιρειών τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, καθώς και την έντονη επιθυμία τους για συνεργασία μαζί μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lancom, κ. Γιώργος Νώλης.

Τα στελέχη της Lancom παρουσίασαν σε στοχευμένες συναντήσεις τις υποδομές που υλοποιεί η εταιρεία, εξηγώντας τον σχεδιασμό και τις προοπτικές του άξονα Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κρήτη με κομβικά σημεία τα Balkan Gate Data Centers. Ένας σχεδιασμός, ο οποίος κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι, ανέφερε ο κ. Νίκος Ζαχαριάδης, γενικός διευθυντής της εταιρείας. «Το Balkan Gate Crete σηματοδοτεί την ολοκλήρωση αυτού του άξονα, καθώς ως carrier neutral Data Center θα λειτουργήσει ως σημείο φιλοξενίας/σύνδεσης των υποθαλάσσιων καλωδίων οπτικών ινών που θα προσαιγιαλωθούν στο νησί, παρέχοντας μέσω των στρατηγικών συνεργασιών μας άμεση πρόσβαση στην ταχύτερη τηλεπικοινωνιακή διαδρομή προς τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Το έντονο ενδιαφέρον που εισπράξαμε, αλλά και οι συμφωνίες που θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες, μας χαροποιούν ιδιαίτερα, καθώς οι επενδύσεις και οι επαφές μας προσέλκυσαν εταιρείες που η παρουσία τους στην Ελλάδα σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις τηλεπικοινωνίες στην ευρύτερη περιοχή».

Το τέταρτο Data Center της Lancom, το Balkan Gate Crete έρχεται να ορίσει την αρχή του άξονα Κρήτη – Αθήνα -Θεσσαλονίκη, ο οποίος καταλήγει στο Balkan Gate Thessaloniki. Tο Balkan Gate Thessaloniki φιλοξενεί ήδη τα σημεία παρουσίας και συγκέντρωσης των δικτύων οπτικών ινών εταιρειών, όπως η Grid Telecom, η Islalink, η EΧΑ Infrastructure, η UGI/Nova, η Vestitel, κ.ά., παρέχοντας πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης με τα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη και την Τουρκία, μέσω των συνεχώς εκτεινόμενων δικτύων των προαναφερθέντων παρόχων. Η Lancom είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία με ιδιόκτητα Data Centers στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και προσεχώς στην Κρήτη, η οποία αναπτύσσει δικό της δίκτυο οπτικών ινών νέας τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

International Telecoms Week Lancom
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cisco Connect 2026 Greece: 12 Νοεμβρίου το κορυφαίο ετήσιο event

Το 6ο Electric + Micro Mobility Forum έρχεται στις 1 Οκτωβρίου

Συμμετοχή του GRECA στο 21st Round Table Discussion

Εκδήλωση απολογισμού των πρώτων 30 μηνών της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής

Ν. Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας

POWERADE B2Run Aθens 2026: όταν η εταιρική κουλτούρα βγαίνει από το γραφείο και γίνεται εμπειρία

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Από το traffic στη σχέση με το κοινό, το νέο στοίχημα των media
  • Η IEA προβλέπει αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης ηλεκτρισμού κατά 3,6% το 2026
  • Alpha Bank: Καταργεί την προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος στις κάρτες Aegean Bonus Visa
  • Active: Ενοποίηση μετοχικής δομής στην Active Computer Systems
  • ΔΕΗ: Με περισσότερα από 100 καταστήματα νέας γενιάς επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εξυπηρέτησης
  • Ν. Χαρδαλιάς: «Χρηματοδοτούμε την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και δημοτικών κτηρίων σε όλη την Αττική»
  • «Αξία για το Μέλλον»: Το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο στην 90ή ΔΕΘ
RSS itsecuritypro.gr
  • ESET και ο Όμιλος EVC ξεκινούν στρατηγική συνεργασία για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Ευρώπης στους τομείς κυβερνοασφάλειας και ενέργειας
  • Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση
  • Η Schneider Electric παρουσιάζει το Easy UPS 3S Pro για ευκολότερη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας σε κρίσιμες εφαρμογές
  • Η AI δημιουργεί ένα νέο οικοσύστημα λογισμικού το οποίο εμφανίζει νέες απειλές
  • Η Sophos συνεργάζεται με την OpenAI στην ασφάλεια ΑΙ
  • Πάνω από τη μισή Gen Z έχει ήδη δεχθεί κυβερνοεπίθεση – Η πιο συνδεδεμένη γενιά είναι και η λιγότερο προστατευμένη
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.