Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»IT

Όμιλος Βιοιατρική και Siemens Healthineers μαζί στη νέα εποχή των υπηρεσιών υγείας

21/11/2022infocomBy infocom3 Mins Read IT
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Ο Όμιλος Βιοιατρική και η Siemens Healthineers ανακοινώνουν μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες που έχουν υπάρξει ποτέ στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Η στρατηγική συνεργασία Ομίλου Βιοιατρική – Siemens Healthineers σηματοδοτεί την έναρξη ενός έργου Πληροφορικής στον χώρο της Υγείας, από τα μεγαλύτερα που έχουν πραγματοποιηθεί στη Ζώνη της Νότιας Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.

Με τη 10ετή στρατηγική συμφωνία δρομολογούνται σημαντικά έργα και επενδύσεις που αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη νέα ιατρική – διαγνωστική τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία.

Το έργο Πληροφορικής αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος PACS και VNA σε όλο το δίκτυο του Ομίλου Βιοιατρική, σε Ελλάδα και Κύπρο, ένα τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό σύστημα αποθήκευσης και διαχείρισης εξετάσεων το οποίο θα εισαχθεί στο σύνολο των Διαγνωστικών Κέντρων του Ομίλου.

Η συνεργασία καθιστά τη Siemens Healthineers έναν εκ των στρατηγικών προμηθευτών του Ομίλου Βιοιατρική στον τομέα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, τεχνολογίας, μηχανημάτων και αναλωσίμων και προβλέπει την ανανέωση του απεικονιστικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με ψηφιακές λύσεις που θα βελτιστοποιήσουν την ποιότητα και την εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Βιοιατρική, Γιώργος Ευ. Σπανός δήλωσε για τη συμφωνία με τη Siemens Healthineers: «Διαχρονική μας δέσμευση είναι η παροχή καινοτόµων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιµων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες. Μένουμε προσηλωμένοι στην Προαγωγή της Υγείας και επενδύουμε σε νέα διαγνωστικά εργαλεία, υψηλή τεχνολογία, ψηφιακές λύσεις και διαρκείς αναβαθμίσεις, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της σύγχρονης Διαγνωστικής Ιατρικής και τις ανάγκες όλων των ασθενών. Η συνεργασία μας με τη Siemens Healthineers θα αποτελέσει όχημα για να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να πρωτοπορούμε και να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι για όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers Ελλάδος, Δημοσθένης Τζιόλιας δήλωσε: «Πάγιος στόχος της Siemens Healthineers είναι να δίνουμε τη δυνατότητα στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να χρησιμοποιήσουν την καινοτομία και την ψηφιακή τεχνολογία, ώστε να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα στη φροντίδα των ασθενών. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τον Όμιλο Βιοιατρική που μέσα από αυτήν τη στρατηγική συνεργασία μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη την αποστολή μας. Στη νέα, ψηφιακή εποχή για την Υγειονομική Περίθαλψη, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε κέντρο αριστείας και καινοτομίας, η υλοποίηση αυτής της δυνατότητας ωστόσο περνάει μέσα από ευρείας κλίμακας συνεργασίες που μεγιστοποιούν το δυναμικό όλων των εμπλεκόμενων. Συνεργασίες όπως αυτή που έχουμε τη χαρά να ανακοινώνουμε σήμερα».

Ο Όμιλος Βιοιατρική έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία, 2 Διατροφολογικά Κέντρα, ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Δερματολογικό Κέντρο, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, o Όμιλος Βιοιατρική υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατά, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της ολιστικής φροντίδας και της προαγωγής της Υγείας όλων.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Siemens Healthineers Βιοιατρική
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    QnR Group: νέο στρατηγικό έργο Digital Health για το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

    Ο Τραμπ ζητά «μέρισμα» από τα data centers προς τις τοπικές κοινότητες

    Οι δαπάνες πληροφορικής θα ξεπεράσουν τα 7 τρισ. δολάρια το 2027

    Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Εγκαινιάστηκε το νέο έξυπνο κτίριο του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στον Δημόκριτο

    Η DOTSOFT επεκτείνει τη συμμετοχή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Καλαμαριάς

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required

    Ροή RSS: BizNow.gr BizNow.gr
    • Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού δημιουργεί το Innovation Cosmos, ένα νέο Innovation Hub
    • «Το δέντρο που πληγώναμε» και η αναγέννηση της μαστίχας Χίου
    • Pizza Fan: «Είμαστε πλήρως στη διάθεση της Δικαιοσύνης και των φορολογικών αρχών»
    • The Media Business Game: Άνοδος 43,9% στη διαφήμιση της Nova και σχέδιο 3 εκατ. ευρώ για το CNN TV
    • GR8 Communication: Βραβείο για το καλύτερο ΑΙ Video στα Content Marketing Awards 2026
    • Δ. Παπαστεργίου: «Ψηφιακές λύσεις σε κάθε επίπεδο της Δημόσιας Διοίκησης»
    • Ν. Παπαθανάσης: 4 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στον Δήμο Τρίπολης
    Ροή RSS: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • PHP2Shell: Δύο κρίσιμες ευπάθειες στην PHP θέτουν σε συναγερμό την παγκόσμια κοινότητα κυβερνοασφάλειας
    • Η υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης δημιουργεί νέες οδούς έκθεσης για τα κρίσιμα δεδομένα
    • Πως οι AI απάτες γίνονται πιο πειστικές και γιατί μόνο το 48% των εργαζομένων στην ΕΕ δηλώνει ότι αναγνωρίζει τα deepfakes
    • Το itSMF Hellas εγκαινίασε τη σειρά συναντήσεων Beers & Peers με μια ξεχωριστή βραδιά δικτύωσης!
    • Cisco Connect 2026 Greece: Οι κρίσιμες τεχνολογικές υποδομές, η ασφάλεια και η εργασία στην εποχή του AI
    • Τι δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεστε με ένα chatbot τεχνητής νοημοσύνης
    • Συνεργασία Διανομής της Itway Hellas με την Nozomi Networks
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.