Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 13 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»IT

Φουλ οι μηχανές για το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ

25/04/2020infocomBy infocom2 Mins Read IT
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Στην ανακοίνωση τριών ακόμα προσκλήσεων για το εν εξελίξει έργο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ προχώρησε η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ. Οι προσκλήσεις προσφορών, συνολικού προϋπολογισμού 22,5 εκατ. ευρώ αφορούν το Υποέργο «Συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και συσκευών και Συνδέσεις για ανταλλαγή δεδομένων» για το μεγαλύτερο μέρος των συγκεκριμένων αναγκών που έχουν προδιαγραφεί στο έργο της Ασύρματης Νησίδας του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν 2 ακόμα συμπληρωματικές προσκλήσεις, ανάλογου περιεχομένου και προϋπολογισμού με τις παρούσες.

Επιπλέον, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν από την εταιρεία ακόμα 6 διαγωνισμοί από την Συμφωνία Πλαίσιο του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ «Υποδομές ασφάλειας / τηλεφωνίας / τηλεδιάσκεψης / καλωδίωσης», συνολικού προϋπολογισμού περίπου 130 εκατ. ευρώ, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά των μεγαλύτερο μέρος των διαγωνιστικών διαδικασιών του έργου, ώστε να ξεκινήσει πλέον η υλοποίηση των έργων που απέμεναν.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των τριών διαγωνισμών του Υποέργου «Συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και συσκευών και Συνδέσεις για ανταλλαγή δεδομένων», περιλαμβάνεται η προμήθεια υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και δεδομένων για τα στελέχη του Δημοσίου σε γεωγραφικές περιοχές που καλύπτονται από το Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας των αναδόχων.

Προβλέπεται να δημιουργηθούν 3 διαφορετικά προφίλ συνδέσεων, ώστε να καλυφθούν οι διαφορετικές ανάγκες των χρηστών της Δημόσιας Διοίκησης. Οι υπηρεσίες συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, θα περιλαμβάνουν συσκευή κινητής τηλεφωνίας για υπηρεσίες ομιλίας και διασύνδεσης στο δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ με πάγιο μηνιαίο κόστος καθώς και προπληρωμένο χρόνο ομιλίας ανά μήνα, ο οποίος θα διαφέρει ανάλογα με τις παροχές των 3 προφίλ συνδέσεων. Στο πλαίσιο της υλοποίησης των τριών διαγωνισμών περιλαμβάνονται 33.000 τέτοιες συνδέσεις και αντίστοιχος αριθμός συσκευών, ενώ συνολικά έχουν προδιαγραφεί 55.000 συνδέσεις.

Επιπλέον, στους τρεις αυτούς διαγωνισμούς, προβλέπεται η προμήθεια 9.000 συνδέσεων δεδομένων (από τις 15.000 που έχουν προδιαγραφεί για όλη την Ασύρματη Νησίδα του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ) με δυνατότητα ανταλλαγής δεδομένων τόσο εντός του Δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ (με εσωτερικές εφαρμογές του Δημοσίου), όσο και εκτός δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ (Internet) με παροχή Internet feed από το Υποέργο της κεντρικής υποδομής διασύνδεσης του SIX, καθώς και υποστήριξη χρηστών για αιτήματα σχετικά με τις προσφερόμενες σε αυτούς συνδέσεις, διάρκειας 3 ετών.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Κοινωνία της Πληροφορίας ΚτΠ ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δαπάνες για cloud υποδομές ξεπέρασαν τα 128 δισ. δολάρια στο τρίμηνο

Ερευνητικό έργο PERSIST: νέες θεμελιώσεις για εύρωστα υπολογιστικά συστήματα επόμενης γενιάς

DOTSOFT: λογισμικό σύστημα Lobbying της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Cosmos Business Systems αναλαμβάνει έργο ασφάλειας δεδομένων για την ΑΑΔΕ

Πάνω από 1 τρισ. δολάρια οι δαπάνες για τεχνητή νοημοσύνη το 2027

Η CBS ανάδοχος έργου για τα συστήματα διαχείρισης περιστατικών και τον Πύργο Ελέγχου του ΕΚΑΒ

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • GEP: Έναρξη της Πανελλήνιας Έρευνας για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία
  • Το κόστος απασχόλησης παραμένει βασική πρόκληση για τις επιχειρήσεις
  • Qualco και Cenobe: Σύναψη μνημονίου συνεργασίας με τη Mysten Labs και την xMoney
  • SmartTalks #116: Άρης Ξυπολιτόπουλος, Business Basics – Επιστροφή στην ουσία του επιχειρείν!
  • Αγγελική Τριανταφύλλου: Η Ελληνο-Σουηδή επιστήμονας φιναλίστ για Βελτίωση γεύσης και υφής
  • Ευάγγελος Ελευθερίου: Ο Ελληνο-Ελβετός εφευρέτης φιναλίστ για Επαναπροσδιορισμό της αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων
  • WINGS ICT Solutions: Με τεχνολογία ΑΙ και 5G η πυρανίχνευση στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων
RSS itsecuritypro.gr
  • Η «φούσκα» των ψηφιακών συνδρομών: Γιατί το AI ακριβαίνει ενώ οι παροχές μειώνονται;
  • Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ransomware 2026: Η Kaspersky αποκαλύπτει τις νέες τάσεις και τακτικές των κυβερνοεγκληματιών
  • Nέα PowerWalker Marine UPS διανέμει η Professional Services
  • Το Νέο Πρόσωπο του Ransomware το Α’ Τρίμηνο του 2026: Λιγότερες Ομάδες, Πιο Επιθετικές Τακτικές
  • Private SOC στο Cloud – Ασφάλεια χωρίς περιορισμούς
  • PartnerNET: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Automation & Robotics  2026 
  • Διάκριση Κορυφής στην Pylones Hellas για το Maritime Cybersecurity από την Palo Alto Networks
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.