Μετά από πρόταση της κυβέρνησης αντικαταστάθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο (δ.σ.) του ΟΤΕ και τα πέντε μέλη που διορίζει η πλευρά του δημοσίου. Όπως ανακοινώθηκε το δ.σ. του Οργανισμού εξέλεξε χθες ως νέα μέλη του, τους κ.κ. Μανούσο Μανουσάκη, Βασίλειο Καφούρο, Ιωάννη Μάργαρη, Αθανάσιο Μισδανίτη και Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών κ.κ. Νικόλαου Καραβίτη, Στυλιανού Πέτσα, Θεόδωρου Ματάλα, Λεωνίδα Φιλιππόπουλου και Χρήστου Καστώρη, για το υπόλοιπο της θητείας τους, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το έτος 2015.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μανουσάκης ο οποίος σήμερα κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και στο δ.σ. του ΟΤΕ αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου, από το 2006 έως το 2010 εργάστηκε ως Μηχανικός ανάπτυξης υπηρεσιών συνεγκατάστασης τηλεπικοινωνιακών παρόχων στη Γενική Διεύθυνση Εγχώριων Παρόχων του ΟΤΕ, ως Project Manager υλοποίησης του έργου RUO (Reference Unbundling Offer) καθώς και ως Προϊστάμενος του Τμήματος Υπηρεσιών Συνεγκατάστασης της ίδιας Διεύθυνσης. Ο κ. Μανουσάκης είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Στον ΟΤΕ έχει εργαστεί και ο κ. Χριστόπουλος. Συγκεκριμένα εργάστηκε από το 1988 έως το 2014 στον ΟΤΕ, στον τομέα των Διεθνών Επενδύσεων και των Χρηματοοικονομικών Λειτουργιών. Την περίοδο 2007-2013 διετέλεσε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Στρατηγικής – Σχεδιασμού και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, ενώ την περίοδο 2013-2014 διετέλεσε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Corporate Finances Ομίλου ΟΤΕ. Ο κ. Χριστόπουλος ήταν μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων: του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. (1989-1992), της Telekom Serbia (2004-2011) και της ΟΤΕ Εstate (2009-2014).
Ο Καφούρος κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στις Οικονομικές Επιστήμες (με ειδικότητα στον Εθνικό Οικονομικό Προγραμματισμό) από το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (με ειδικότητα στα Οικονομικά) και πτυχίο στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Essex στην Αγγλία. Από τον Απρίλιο του 2010 είναι ειδικός επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ από τον Ιανουάριο του 1997 είναι Ερευνητής στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕ.Π.Ε.).
Ο κ. Μάργαρης Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, είναι ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στα θέματα τεχνολογίας και βιομηχανικής πολιτικής, τις διεθνείς οικονομικές υποθέσεις καθώς και του Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων. Την περίοδο 2007-2008 εργάστηκε στη Διεύθυνση Μη Διασυνδεδεμένων Νήσων της ΔΕΗ όπου συμμετείχε σε μελέτες λειτουργίας και επέκτασης του δικτύου. Είναι μέλος του Τεχνολογικού Επιμελητηρίου Ελλάδος του ΙΕΕΕ (Institute of Electrical and Electronics Engineers) και της FLOK Society.
Ο κ. Μισδανίτης είναι επίσης ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ενώ την περίοδο 2013-2015 διετέλεσε οικονομικός αναλυτής και οικονομικός ερευνητής στο γραφείο του Αντιπροέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Διαθέτει ειδικές γνώσεις σχετικά με τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις των δημόσιων πολιτικών (νομοθεσία, φόροι, ρυθμίσεις κλπ) στην Ελλάδα και αποτελεί μέλος της ομάδας που επεξεργάζεται το Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων της Κυβέρνησης. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος και αναλυτής στον ιδιωτικό τομέα σε νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) στην Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.